Ariel Santamaria - Ja et pots descarregar i llegir les Memòries Polítiques!

 
Portada > Notícies > Ja et pots descarregar i llegir les Memòries Polítiques!

Notícies

Memòries Polítiques 2a edició
Memòries Polítiques 2a edició

Ja et pots descarregar i llegir les Memòries Polítiques!

Ariel Santamaria  - Reus , 22 de setembre de  2020

Ara que estem a sobre de la festa major de Misericòrdia 2020 de Reus, aprofito l'avinentesa per a anunciar-vos que he alliberat el meu llibre de memòries polítiques i ja es pot llegir i descarregar en aquest web arielsantamaria.com.

"Memòries polítiques d'Ariel Santamaria" és un llibre on es plasmen les vivències i records de la meva vida política a dins de l'Ajuntament de Reus, quan vaig ser regidor de la Coordinadora Reusenca Independent (CORI) i tot el rebombori que es va crear tan a dins com a fora de Reus.

Segona edició, ampliada i corregida

Al cap de dos anys i mig de la publicació en paper de la primera edició, publicada per La Banya Edicions, he decidit autopublicar-ne una versió digital revisada, i corregida professionalment, que està disponible en formats PDF, Epub i en forma de pàgina web. És a dir, que us en podeu baixar versions per a imprimir, per a visualitzar en ordinadors i lectors de llibres electrònics, o per a llegir directament des d'un navegador de web.

Nou annex de fotos i documents

Amb la segona edició, de setembre de 2020, s'ha editat a banda un annex amb documentació de les activitats lúdiques i polítiques de la CORI, amb fotos inèdites, documents interns i retalls de premsa d'un periode que va des de l'any 2002 fins al 2011.

La pàgina de descàrrega és a l'enllaç adjunt a la notícia

Contacte