Ariel Santamaria - Presentació als mitjans del disc 'Cançons RTV'

 
Portada > Notícies > Presentació als mitjans del disc 'Cançons RTV'

Notícies

Jordi Salvadó, Ariel Santamaria i Kanyi Canyissà cançons frtv
Jordi Salvadó, Ariel Santamaria i Kanyi Canyissà - Antonio Zaragoza

Presentació als mitjans del disc 'Cançons RTV'

Ariel Santamaria  - Reus , 06 de març de  2021

Ahir dilluns, 22 de febrer de 2021, va tenir lloc la presentació pública del nou doble àlbum 'Cançons RTV' d'Ariel Santamaria i la Banda del Dr. Juantxi. A la Llotja de Reus, i amb la participació dels músics Jordi Salvadó, Xavier Canyissà i Ariel Santamaria, la nostra formació musical va voler presentar aquest nou treball als periodistes dels mitjans de comunicació locals.

A l'acte hi van intervenir els músics de la Banda, el pianista Alex Zara, el dissenyador Jordi Romero i el fotògraf Antonio Zaragoza, sense la col·laboració dels quals no hagués estat possible la realització d'aquest treball discogràfic.

A més a més, alguns dels personatges protagonistes de les cançons, com el comunicador Josep Baiges, l'escriptora Marta Magrinyà o el forner Xavier Pàmies Sistaré, van dedicar unes paraules als periodistes assistents. Finalment els músics van interpretar quatre cançonetes juantxis del disc en format acústic.

El doble àlbum es podrà descarregar de franc per Internet a partir del mes de març de 2021, i de moment ja se'n pot adquirir una edició limitada per a col·leccionistes als següents establiments RTV: Discos Qui'k, Spook Records, H-Records, Estanc núm. 1 Riera Miró, El Barato, Museu del Vermut, Bat a Bat, Roslena pl. de les Oques, Forn Sistaré, Geox Reus, Parit Aquí, Zaragoza Fotògrafs, Bar Campus i Cristaleria Marsal.

Als enllaços adjunts hi ha el ressò als mitjans

Contacte